CRA SERRA DEL BENICADELL

AULARIS DE LES LOCALITATS D'AIELO, MONTITXELVO, RÀFOL, RUGAT, SALEM I TERRATEIG

dilluns, 31 de maig del 2010

INSECTES

QUADERN D'INVESTIGACIÓ I TREBALL REALITZAT PER L'ALUMNAT DE PRIMÀRIA DE L'AULARI DE TERRATEIG.

Etiquetes de comentaris:

dimecres, 12 de maig del 2010

A LA VORA DE LA MEDITERRÀNIA VAM CONVIURE

23 d'abril, un regal, un dia de conviure alumnes i mestres amb el nostre paisatge mariner, encara que venim des de la serra i els bancals de la Vall d'Albaida.
Vam arribar a l'Escola Marina de Miramar aquest dia tan especial en celebracions, Dia del LLibre, Dia de Convivència i Dia de Sant Jordi, on vam rebre una afectuosa acollida per part de les monitores i personal de l' escola. Una dia enlluernador de primavera que va acabar amb trons i tempesta quan es disposaven a gaudir de la "ginkana".
Enguany vam decidir fer el nostre dia convivència d' una manera diferent perquè totes i tots tinguerem l' oportunitat de viure 'l relaxadament i s' ho passarem "genial".
Els xiquets i xiquetes van fer un grapat de coses diferents i en general tots i totes molt contents com comproveu a les fotos. Les mestres i els mestres van fer una jornada tranquil·la i ferem una convivència més íntima i placentera, que habitualment no tenim oportunitat, ja que sempre anem molt ocupades. Us mostrem la memòria visual d' aquest dia.